Lid worden

Sluit je aan bij de vooraanstaande vakorganisatie voor ventilatietechnologie in België en til je professionele netwerk en kennis naar een hoger niveau. Bij Ventibel vzw kom je terecht in een gemeenschap van experts, fabrikanten, installateurs en groothandels die allen hetzelfde doel nastreven: het bevorderen van gezonde, efficiënte en duurzame ventilatieoplossingen voor iedereen.

Hoe lid worden?

  1. Stel je kandidatuur: Jouw eerste stap is het kenbaar maken van je interesse om deel uit te maken van onze gemeenschap. Door je kandidatuur te stellen, zet je een belangrijke stap richting betrokkenheid bij de sector en toegang tot een breed scala aan voordelen en kennis.
  2. Vul het formulier in: Na het stellen van je kandidatuur word je uitgenodigd om een formulier in te vullen. Deze stap is cruciaal voor ons om jou beter te leren kennen en te begrijpen hoe Ventibel vzw het beste aan jouw verwachtingen en behoeften kan voldoen.
  3. Download het toetredingsdocument: Zodra je het formulier hebt ingevuld, krijg je toegang tot het toetredingsdocument. Dit document bevat alle informatie die je nodig hebt om je lidmaatschap te voltooien en officieel deel uit te maken van onze organisatie.

Waarom lid worden?

Als lid van Ventibel vzw profiteer je van onze inzet voor belangenbehartiging, toegang tot exclusief marktonderzoek, vertegenwoordiging bij overheidsinstanties en een schat aan informatie en kennisdeling die je ondersteunt bij je professionele activiteiten. Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van de ventilatiesector in België en daarbuiten, met een focus op innovatie, duurzaamheid en de gezondheid van gebouwgebruikers.

Ben je klaar om de toekomst van ventilatie mee vorm te geven?

Word vandaag nog lid van Ventibel vzw en wees onderdeel van een organisatie die streeft naar vooruitgang, innovatie en de belangen van haar leden. Samen werken we aan een gezondere, duurzamere wereld.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x